Der er 4.000 kroner til en klassefest på højkant til den bedste novelle.

Boghandel udskriver novellekonkurrence for skoleelever

Send noveller ind til online boghandlen Saxo og vind et gavekort på 4.000 kroner til en klassefest. Novellerne skal på den ene eller anden måde handle om forandring og være på maksimum fem A4 sider.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lad dine elever i 6., 7. 8. eller 9. klasse skrive en novelle og send den ind til online boghandlen Saxo, så kan I vinde et gavekort på 4.000 kroner til en klassefest.

Sådan lyder tilbuddet fra Saxo, som er en online boghandel. Novellen må højest være på fem A4 sider, og den skal sendes ind til Saxo senest den 15. november. Temaet skal være: Forandring.

Vindernovellen bliver udgivet på Saxos digitale platform for selvudgivelse, Saxo Publish.

4.000 kroner til en klassefest

Forfatterne Marie Oscilowski og Camilla Wandahl udvælger de tre bedste noveller, og de tre vindere får direkte besked 15. december. Alle tre vindere modtager skriftlig feedback på deres novelle fra Marie Oscilowski og Camilla Wandahl, og de får også et diplom.

Og den allerbedste novelle får altså oven i hatten et gavekort til en klassefest på 4000 kroner.

Du skal sende novellerne til skrivedysten@saxo.com, og fristen for indsendelse er altså den 15. november.

Du kan læse mere om konkurrencen på www.Skrivedysten.dk.

Gratis online forfatterskole

"Skrivedysten" er en online forfatterskole, som Saxo driver i samarbejde med DR. Her kan du og dine elever lave skriveøvelser og hente inspiration.

Marie Oscilowski og Camilla Wandahl giver tips og tricks til, hvordan man kan skrive fiktion, på 12 videofilm, der har hvert sit tema. Det er gratis at høre de to forfattere.

Der ligger også gamle klip fra DR's arkiver på www.Skrivedysten.dk, som du også kan bruge i din danskundervisning, også dét ganske gratis.