I første omgang kommer det til at gælde dansk og matematik - mens resten af skolens fag vil være på programmet i løbet af foråret.

Ministeriet holder gå-hjem-møder om Fælles Mål

Undervisningsministeriet slår dørene op til dialogmøder om de nye Fælles Mål i Aarhus og København. ”Vi vil gerne høre lærernes mening, fordi det er dem, der skal bruge målene i deres daglige arbejde”, udtaler Christine Antorini.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På to "dialogmøder" bliver det muligt at debattere de nye Fælles Mål for dansk og matematik.

"Vi vil gerne høre lærernes mening, fordi det er dem, der skal bruge målene i deres daglige arbejde. Arbejdsgrupperne er nu så langt, at vi kan tage en bred dialog om målene, og derfor håber jeg, at mange vil deltage i dialogmøderne om dansk og matematik. Hen over foråret vil vi desuden have en bred proces med lærerne om målene inden for alle de øvrige fag," siger undervisningsminister Christine Antorini i en skriftlig kommentar.

Det første møde er på mandag den 17. marts i Aarhus kl. 16 - 18.30 og bliver holdt på VIA UC, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Opdateret 17/3:

Dialogmøde om Fælles Mål i Aarhus aflyst

Mens Københavner-mødet er den 26. marts fra klokken 17 - 19.30. Det bliver afholdt i Undervisningsministeriet, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Læs mere om møderne på Undervisningsministeriets hjemmeside via linket til højre for artiklen.

Smugkig på de nye Fælles Mål

Læs mere

Læs mere på UVM.dk