Årets kampange er i ugerne 18 - 21, men øvelserne kan tages i brug allerede nu.

Overbygnings-fokus i årets ”sæt skolen i bevægelse”

Hvordan honorerer vi folkeskolereformens krav om 45 minutters bevægelse om dagen for alle elever? Det spørgsmål bliver sikkert stillet rundt på landets skoler, nogle af svarene skan findes i årets udgave af Dansk Skoleidræts ”Sæt skolen i bevægelse”.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I ugerne 18 - 21 springer Dansk Skoleidræts kampagne "Sæt skolen i bevægelse", igen ud på landets skoler. I samarbejde med Nordea-fonden vælger foreningen i år at sætte fokus på overbygningseleverne, der ifølge tidligere evalueringer, er sværere at motivere til bevægelse end deres yngre kammerater. Der er derfor en række ekstra øvelser for de ældste på saetskolenibevaegelse.dk - hvor der også er en række øvelser for skolens øvrige elever.

Der tilmeldingsfrist indtil den 28. marts - tilmelding er gratis, og der vil løbende være præmier i forløbet, ligesom der er en "kampagnepakke" til de 500 første tilmeldte.

Lockouten forlænger idrætskampagne