Dansk Skoleidræt har valgt at inddrage hele maj for at få flere med i "Sæt skolen i bevægelse".

Lockouten forlænger idrætskampagne

”Sæt skolen i bevægelse” bliver forlænget med to uger, så flere kan nå at være med i kampagnen, der oprindeligt lå midt under lockouten.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lockouten satte skoledagen i stå. Men det var ikke kun den almindelige undervisning, der stod stille - også ekstra projekter blev spærret.

Blandt andet Dansk Skoleidræts årlige kampagne, "Sæt skolen i bevægelse", der egentligt stod til at stoppe med udgangen af uge 20. Men for at få flere med har arrangørerne forlænget perioden, så den fortsætter til og med uge 22 - altså maj måned ud.

Dermed kan de klasser, der havde planlagt en uge med bevægelse under lockouten, stadig være med i konkurrencerne, som er en del af "Skolen i bevægelse".

Sæt din undervisning i bevægelse

Om Sæt Skolen i Bevægelse

  • Sæt Skolen i Bevægelse er en årlig tilbagevendende kampagne, som Dansk Skoleidræt står bag med støtte fra Nordea-fonden. Den årlige aktivitetsuge og konkurrence finder sted i en periode på fem sammenhængende dage - i 2013 er det i løbet af ugerne 15-22. Her skal klasserne lave aktiv undervisning - gerne 60 minutter hver dag som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Inspirationen til den aktive undervisning finder man på kampagnens hjemmeside www.sætskolenibevægelse.dk.
  • Det er gratis at deltage, og de tilmeldte skoler har modtaget et lækkert kampagnekit med plakater og en urskive, hvor dagens aktive minutter kan angives.
  • I 2009 deltog 100 skoler, i 2010 260 skoler, i 2011 287 skoler og i 2012 over 350 skoler.