Så er det frem med yoga-måtten eller ned på gulvtæppet, når Lærernes A-kasse tilbyder gratis styrke til kroppen hjemmefra.

Gratis yoga hjemmefra med Lærernes A-kasse

Det kræver sin krop at være lærer, og det kræver sin krop at være ledig. I tre måneder tilbyder Lærernes A-kasse online-yogatimer til medlemmerne to gange om ugen

Publiceret

Lærernes A-kasse er sat i verden til at udbetale dagpenge til tiden, men også til at hjælpe ledige medlemmer videre i job. Og det gør man bedst ved at tænke det hele menneske ind i jobsøgningen, mener job- og karrierechef i a-kassen Søren Juul Larsen:

”Vi kender vores medlemmer og kender deres faglighed og ved, hvor meget kroppen også er i spil som underviser og formidler. Derfor er det vigtigt for os at tænke det ind i de tilbud, vi har til vores medlemmer".

Fra på torsdag tilbyder a-kassen gratis online-yogatimer to gange om ugen både til lærere, der kommer brugte hjem efter en dags undervisning og til dem, der er ledige eller under uddannelse.

"Tilbuddet er skræddersyet til vores medlemmer, men er åbent for alle og kan tilgås via laka.dk/arrangementer. Vi tror nemlig, at alle kan få glæde af tilbuddet uanset om de er medlemmer eller ej", skriver a-kassen i en pressemeddelelse.

Det er instruktører fra yogahuset NOR: house, der to gange om ugen de næste tre måneder guider alle interesserede igennem 55 minutters yoga. Alle kan være med, uanset om de er nybegyndere eller garvede yogier, lover de.

Yoga på laka.dk

Tilmelding til yoga på laka.dk. Første yoga-time er torsdag den 28. april kl. 16.