Debat

Spørgsmål omkring mobilforbud

Jeg engang taget min mobil i timen, så fik jeg den først tilbage da vi havde fri

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej jeg er en dreng på 15 år, og jeg har gået og tænkt over et spørgsmål omkring mobilforbud i undervisningen. i mit tilfælde fik jeg taget min mobil i timen midt på dagen(3-4 time) og fik jeg at vide, at jeg først fik den tilbage når vi havde helt fri fra skole. (efter 7 time) 

Mit spørgsmål er, så har vi elever ikke ret til at have vores telefoner i frikvaterene, jeg syntes det er helt okay at jeg fik taget min mobil, jeg gjorde jo noget forkert, men at jeg ikke måtte få den tilbage da timen var slut og vi havde frikvater, det var for meget og mega absurt. 

"har vi elever ikke ret til at have vores mobiltelefoner i frikvaterene?" mit argument for at vi skulle/har ret til det, er vi kan aflevere mobilen igen når frikvarteret er slut og vi skal til time igen. fordi frikvarterene er sådan set vores fritid, der er ingen der skal bestemme hvad vi skal i vores frikvarter, bare vi er til tiden til næste time. Ergo ingen skal bestemme om jeg må have min telefon i fritiden, udover mine forældre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

PS: jeg er ked af hvis der er mange stavefejl. jeg klare mig ikke så godt i dansk, ikke højere end 4 tallere.