www.museskader.dk

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

reklamerer med, at de er Skandinaviens mest omfattende web-service for information om museskader. På denne site kan man undersøge de givne symptomer, der knytter sig til museskader, man kan finde nye spændende information om skader samt forebyggelse af selv samme.

Nu da vi er i sundhedshjørnet, skal også nævnes netdoktoren, der efter eget udsagn er en uafhængig lægetjeneste. Her kan man finde oplysninger om alverdens lidelser, spørge lægen til råds, læse om baby og børn, sex og samliv og så videre. Det er et godt eksempel på, hvorledes Internettet gør os i stand til at hente eksakte oplysninger hjemme fra computeren. Undertegnede havde engang en læge, som havde det grundlæggende råd, at man aldrig skulle læse lægeleksikoner, for som han sagde, 'så bliver man for alvor syg'. Det kan der være noget om. Men netdoktoren kan til trods for det være en udmærket base, når det lille pus pludselig får udslæt, eller man har lidt ondt i den ene skulder. Derudover er den et godt udgangspunkt i undervisningen. Der findes andre tjenester i samme genre, som er mindst lige så egnede. Prøv eksempelvis www.lyst.dk, det er et godt sted at starte i forbindelse med seksualundervisning. Lærerens dårlige samvittighed