Gitte Mengel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Simmersted Skole, den 15. september 1997

Kære Gitte!

Nu sidder vi her mandag eftermiddag på lærerværelset og skriver det sidste brev til dig.

I fredags måtte du opgive din kamp mod kræften, den kamp, som du sammen med din Holger satte alt ind på at vinde. For blot en måned siden havde vi alle sammen med dig og din familie en god aften, hvor ingen havde en anelse om, at dit lys så kort efter skulle slukkes.

For bare fem år siden lærte vi dig at kende som en dygtig lærer og en god og inspirerende kollega. Du blev hurtigt afholdt af både elever og forældre. Dit lyse sind og dit gode humør samt din evne til at være til stede gjorde hverdagen rigere for os alle. Du var altid ærlig og havde tit det rette ord på det rette sted. Vi nød din humor og din omsorg for os, og vi lærte meget af dig. Du blev os en meget kær veninde.

Du overskred grænser. Du formåede midt i dit sygdomsforløb at rejse alene over til Ole i Costa Rica, du forholdt dig kraftigt og beundringsværdigt til autoriteterne i behandlersystemet, og indtil det sidste tog du meget bevidst hånd om din egen situation.

Vi tænker meget på Holger, Thomas og Louise.

Vi savner dig.

Jonna og Bodil

Powered by Labrador CMS