Debat

Altså, helt ørlich

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad lå der i dit dueslag efter skolestart? I mit lå der to tilbud om spændende konferencer den ene om »Skolen i fremtiden« med selveste Ulla Tørnæs på forsiden. Materialet talte virkelig til mig når man er rimeligt fremme i skoene, er det bare dejligt at få det sidste nye om, hvad politikerne går og pusler med på undervisningsområdet. Men til en pris omkring de tre tusinde kroner?

Det andet konferencetilbud var fra selveste Undervisningsministeriet og omhandlede tidligere sprogstart blandt andet tysk fra 6. klasse. Straks kom jeg i tanke om en tysklærer, vi har på skolen, som rent faktisk for år tilbage har deltaget i et pilotprojekt om tysk fra 6. klasse, og tænkte, at den konference måtte være lige noget for hende, da hun har en del erfaring at øse af.

Inden jeg overlod materialet til hende, nåede jeg lige at bladre om på tilmeldingssiden, hvor jeg fik et mindre chok. Der skulle betales 2.200 kroner.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg fatter ikke en brik. Det er jo Undervisningsministeriet, der holder denne konference. Her går man vel ind for vidensdeling. Skal det koste noget for deltagerne? Hvem skal betale det? Den pris svarer jo til en lille Mallorca-rejse. Vores skoles kursusbudget er i løbet af de sidste år blevet skåret kraftigt ned. Det har politikerne jo sørget for. Dette kan ikke kun være tilfældet for min skole. Hvis jeg gik ned til min leder og bad om penge til en konference, så ville han da grine sin bagdel i laser.

Altså, helt ørlich.

Powered by Labrador CMS