Debat

Ændringer, ellers udmeldelse

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undertegnede, der alle er ansat på Starup Skole i Haderslev Kommune, er dybt skuffede og frustrerede, efter at lærerne stemte 'ja' til mæglingsforslaget. Naturligvis respekterer vi resultatet, sådan er spillereglerne. Vi føler imidlertid, at vores arbejdsforhold fremover, når den nye overenskomst træder i kraft, er blevet så stærkt forringede, at vi kan være nødsaget til at udmelde os af DLF per 1. januar 2000. Det gør os meget ondt, da vi føler, at vores kreds 93 har ydet en stor indsats i forsøget på at få et 'nej', og da vi i øvrigt ellers er meget tilfredse med den lokale kreds samt vores tillidskvinde. Vi kan og vil dog ikke betale kontingent til DLF, som på landsplan burde arbejde for en forbedring af vore forhold, men som har opnået, og ikke mindst godkendt, en stærk forringelse af disse.

Vi lader dog endnu en sidste dør stå åben for fortsat medlemskab: En stor udskiftning i det forestående valg til hovedstyrelsen samt et formandsskifte på kongressen til november. Det kunne måske betyde nyere og lysere tider, hvilket ville betyde, at vi kunne fortsætte som medlemmer. I modsat fald modtages vores fælles opsigelse den 1. december 1999.

Jonna Søndergaard, Ellen Gjelstrup, Karen Mønlov-Pihl, Jette Løwe, Majbritt Christensen, Nikolaj R. Jørgensen,

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Stig Kongsted Hansen

Haderslev

Powered by Labrador CMS