Debat

Edb -æh bæ buh

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommentar til Niels Christian Christensen, Bagterpskolen, Hjørring.

Jeg beklager, hvis nogle føler, at måden, jeg formulerer mig på, virker odiøs.

Hensigten med mit indlæg var at skabe en konstruktiv og meningsfuld debat omkring et umådeligt vigtigt område i vores samfund, nemlig informationsteknologi.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg ønsker ikke at debattere på et puerilt niveau, hvor kolleger i orddueller forsøger at overgå hinanden i forargelse og harme over andres holdninger. Hvorvidt hr. Christian Christensens reaktion skyldes, at jeg ramte et ømt område, uvidenhed eller mangel på interesse og indsigt, skal jeg ikke kunne vurdere, selvom jeg har en vag anelse!

Ej heller vil jeg deltage i en debatform, hvor der med jævne mellemrum spredes galde mod navngivne kolleger. Jeg finder denne form for debat ynkelig og mere passende i et formiddagsdagblad end i et fagblad for en af landets statslige institutioner.

Jesper Bruselius

Bakkeskolen, Kolding

Powered by Labrador CMS