Japan – i vintersolens rige

Tag med på en anderledes vinterferie til det mang­foldige og naturskønne Japan med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal & Marco Polo 7. -15. februar 2009

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Turen begynder i landets hektiske hovedstad, Tokyo, hvor futuristiske bygninger, farverige neonreklamer og eksklusive shoppinggader står i skærende kontrast til roen omkring det kejserlige palads. Det moderne møder det klassiske, når vi kører med højhastighedstoget, Shinkansen, og overnatter i en traditionel ryokan med skydedøre i rispapir. Zen-buddhismen får vi på nært hold i Kyotos klostre, hvor vi blandt andet overværer en meditationsseance. Det æstetiske Japan møder vi i de harmoniske haver og parker, mens historien opleves i de historiske samurai-borge og gamle templer. Dertil kommer et vinterklædt Japan med det hellige Mt. Fuji som naturligt pejlemærke.

Pris per person i dobbeltværelse er 16.900 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.900 kroner.

Prisen inkluderer:

Dansk ekspert­rejseleder, flyrejse København-Tokyo/Osaka-København, forplejning på flyet, alle lufthavnsskatter og afgifter, seks nætter på gode turistklassehoteller og en nat på ryokan inklusive morgenmad, afskedsmiddag, entréer, udflugter og transporter i henhold til program samt ekspeditionsgebyr.

For udførligt program og tilmelding kontakt:

Hannibal & Marco Polo på telefon 7012 0303 eller e-mail: hannibal@marcopolo.dk