Debat

Ordentlig løn

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Overenskomstansatte vil have en ordentlig løn på en ordentlig måde med en ordentlig lønstigning via generel lønstigning.

Det giver mæglingsforslaget bestemt ikke mulighed for. Forslaget indebærer nemlig blot en generel lønstigning det første år på 0,03 procent.

Ifølge min ordbog er ordet generel synonym for ordet almindelig. En generel lønstigning på 0,03 procent er efter min opfattelse absolut ikke en almindelig lønstigning - det er tværtimod en ualmindelig lønstigning - en ualmindelig dårlig lønstigning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

For alle overenskomstansatte er dette mæglingsforslag en absolut katastrofe, der ikke kan opvejes af en forbedret pensionsprocent, der tilmed først kommer midtvejs i overenskomstperioden.

Jeg stemmer i hvert fald helt sikkert nej.

Peter Venø

Terndrup

Powered by Labrador CMS