Uskolet

Den danske lærerstand ligger lige her lidt endnu

– gå I bare i gang, kommer lige om lidt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den danske lærerstand har lige brug for bare en lille smule mere tid, inden hverdagen for alvor brager løs igen. Det fremgår af en melding udsendt her til morgen. Eller formiddag.

"Skal nok. Helt sikkert. Er der lige om lidt, lige … to sekunder!

Bare nødt til at … Men, hvad hedder det, gå I bare i gang, kommer om lidt, ikke?" lød det fra lærerstanden, som kæmper med at forstå, hvor de seneste uger pludselig er forsvundet hen.

"Ved det godt", præciserede lærerstanden, "skal bare have … eller … men lige på trapperne, der går virkelig ikke ret lang tid, så I behøver altså slet ikke at vente … det varer ikke så længe nu".

Ifølge flere kilder lagde lærerstanden sig herefter om på den anden side.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS