Debat

Clausen med chambriere

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sprechstallmeister Erik Clausen fik sat gang i de alvorstunge jyske heste med sin cirkuspisk med den lange snert.

Han ankom til Hjørring, Brønderslev og Viborg, og tre blandt publikum havde det ikke godt med 'talestaldmesteren' og sproget fra staldregionen.

Folkeskolen har før haft problemer med læsere i anledning af nøgenhed, ordvalg og sexoplysning, annonceindstik - og forargelse og vrede er skyllet redaktionen i møde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er synd for børn, at de skal møde den sort/hvide verden af selvhøjtidelig alvorsfuldhed, hvor der ikke er plads til gøgl, og hvor lærerverdenen føler sig såret i egen selvforståelse.

Gøglet bliver uhyggeligt meningsfuldt: 'Hvis du står her, når skolen slutter ved to-tiden, så har du det karakteristiske billede, at børnene løber ud, ligesom de har fanden i hælene. Og ved du hvad? Det har de også!'

Torben Thomsen

Aars