Lærer til lærer

Engelsk grammatikundervisning - bachelorprojekt

Vil du hjælpe med at få dine elever til anonymt at besvare et spørgeskema på 5 minutter om grammatikundervisning i engelsk?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære fremtidige kollegaer

I var så behjælpelige med at besvare mit spørgeskema til mit engelsk bachelorprojekt vedrørende jeres grammatikundervisning i engelsk - tak!

Desværre har jeg fået 0 svar i forbindelse med mit spørgeskema til elever (6.-9.kl), som jeg havde sendt ud til nogle lærere privat for noget tid siden. Vil I hjælpe igen?

Besvarelserne er selvfølgelig anonyme, og der er taget forbehold for Persondatalovgivningen, og der er derimod ikke spørgsmål om følsomme oplysninger. I sidste spørgsmål spørger jeg eleven om de kunne tænke sig at medvirke i et interview, hvilket selvfølgelig forudsætter samtykkeerklæring fra forældre i tilfældet af eleven gerne vil medvirke i et interview.

Jeg har udarbejdet skabelon til en tilsagnserklæring, som skal underskrives af forældre samt et informationsbrev til forældrene vedrørende min empiri-indsamling.

*OBS: Der er mulighed for oplæsning af spørgsmålene til de elever, der ønsker det.

https://forms.gle/WK4oAEsdZAHuQxYC6

Powered by Labrador CMS