Karsten Holst forlader hovedstyrelsen

Karsten Holst forlader Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse og søger nye udfordringer. Som skolechef i Høje-Taastrup Kommune.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Karsten Holst tiltræder sit nye job 1. august.

Han kom i hovedstyrelsen i november 1993 som suppleant for Anni Herfort. Fra januar 1996 blev han valgt ind i hovedstyrelsen og blev formand for organisationsudvalget og medlem af forretningsudvalget.

"Jeg synes, jeg har fået mange kompetencer ved arbejdet i DLF, og dem har jeg lyst til at prøve andre steder. Hvis det skulle ske, skulle det være nu", siger Karsten Holst, der er 53 år.

"Det bliver spændende at skulle arbejde med psykisk arbejdsmiljø, skoleudvikling og ledelse i det hele taget i en kommune. Nu har vi i mange år prøvet at overbevise både vores medlemmer i DLF og Kommunernes Landsforening samt andre forhandlingsparter om hvad vi tror, der virker på disse områder. Men jeg får jo også andre og nye dagsordner som skolechef. Nye ting jeg skal sætte mig ind i".