Kræver redegørelse efter skolebestyrelsesmøde til 19.000 kr.

Et SF-medlem af Århus Byråd kræver nu en redegørelse, efter at det er kommet frem, at skolebestyrelsen for to uger siden holdt et møde på en lokal kro, hvor regningen løb op i 19.000 kr.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolebestyrelsen ved N.J. Fjordsgades Skole i Århus holdt en lang fælles arbejdsdag med henblik på at ryste den nyvalgte bestyrelse sammen. Det foregik på Nilles Kro udenfor byen og varede til ud på natten med middag og cognac til kaffen. Regningen beløb sig til 19.000 kr., hvilket ifølge Østjyllands Radio svarer til skolebestyrelsens budget for et år. På sit kommende møde skal bestyrelsen tage stilling til et forslag om, at medlemmerne selv skal betale spiritus efter middagen ved fremtidige arrangementer af den type.

SF-byrådsmedlem Jørgen Skov har nu bedt skoleforvaltningen om en redegørelse i sagen og vil vide, om der findes retningslinjer for, hvordan skolebestyrelserne må bruge skolernes budgetter.

Læs mere