Gitte Bülow

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Torsdag morgen bredte sig en stemning af dybfølt sorg på Allinge-Sandvig Borgerskole blandt personale og elever på skolen, da vi erfarede, at Gitte Bülow, en af skolens afholdte lærere gennem 35 år, var død aftenen forinden.

Gitte blev en uge før ramt af en hjerneblødning, netop som hun var mødt om morgenen. Hun mødte som sædvanlig glad og frisk og glædede sig netop denne dag til at skulle ud at kælke med de små elever i sneen.

Gitte blev pludselig dårlig og blev kørt af sted. Det er svært at forstå, at Gitte ikke bare kommer tilbage og er blandt os her på skolen.

Gitte har været en del af skolen i mange år, og hendes glæde, varme og omsorg for andre er uerstattelig. Netop glæden ved de små dagligdags ting som det at skulle i skole efter en pragtfuld køretur om morgenen, hvor hun til fulde nød den smukke tur langs kysten, var så smittende og livsbekræftende.

Midt i sorgen er vi taknemmelige for at have kendt Gitte, hun efterlader sig et tomt sted, der ikke lader sig fylde ud. Vore tanker og medfølelse går til Kai, Katja og Lars, der alt for tidligt har mistet hustru, mor og svigermor.

Vi vil savne dig, Gitte.

Personalet på Allinge-Sandvig Borgerskole

Powered by Labrador CMS