1   149

Sexekspressen ruller videre

Seksualundervisning i en klasse, hvor hormonerne pisker gennem luften, kan være en sej tjans. Men der er hjælp at hente hos Sexekspressen. Det er en samling medicinstuderende, der tager ud og underviser på skolen en dag. Emnerne aftales med klasselæreren, og en del af undervisningen foregår med piger og drenge hver for sig. Sexekspressen har tidligere kun dækket Københavns Kommune, men nu har de udvidet projektet, så det også omfatter Odense. Det koster 1.000 kroner at få besøg af Sexekspressen, og de kan kontaktes onsdag mellem klokken 12 og 13 på telefon 3532 6411 eller på sexekspressen@mdb.ku.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen