0   73

-¡Design på Nettet

Denne uges foretrukne link er designværkstedet hos Emu. Siden er en gammel web-kending, men det ændrer ikke ved, at det er et godt sted at hente grundlæggende viden om produktion af professionelle websider. På siden finder man oplysninger om programmeringsmetoder som html, javascript og XML, man finder også spændene inspirationsartikler om eksempelvis ophavsrettigheder eller overvejelser om interaktionsdesign. Sidens budskab, at skabe inspiration for gamle og nye Internetarkitekter, er meget vellykket. Designværkstedet er et godt sted at begynde, hvis man påtænker at arbejde med produktion af Internetsider i de ældre skoleklasser.

Elever i de ældre klasser synes, det er sjovt at arbejde med produktion af Internetsider. Det er egentlig klart, for med Internettet har vi fået en nem måde at præsentere hjemmelavede tekster, billeder og lyde. Som lærer kan det dog være meget svært at komme i gang med teknikken bag. Derfor kan man på siden finde afklarende svar på nogle af de ofte svære overvejelser, man skal gøre sig, inden man går i gang med Internetproduktioner.

Artiklen fortsætter under banneret

Surf.to design.emu.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen