0   135

Vejlederpris

Efter et kaotisk forår med bekendtgørelser, der blev udsendt og kaldt tilbage, blev der sidste år gennemført en ny bekendtgørelse for skolevejledning i folkeskolen, hvorefter alle elever skal udarbejde deres egne uddannelsesbøger og -planer. Det skyldes ikke mindst Jette Stegmann, der dengang var fagkonsulent i Undervisningsministeriet. Nu er hun skoleinspektør i Nakskov, og forleden blev hun på skolevejledernes årsmøde i Middelfart hædret for sit virke i ministeriet. Fællesrådet for Foreninger af Uddannelses- og Erhvervsvejledere havde indstillet hende til forlaget Studie og Erhvervs Vejlederpris 2001, fordi hun har arbejdet for, at 'de unge gennem lovgivningen blev sikret en sober, objektiv og betingelsesløs vejledning med udgangspunkt i de unges egne behov'.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks