0   124

Folkeskolen er overfladisk

Efter ni måneder i DLF's hovedstyrelse gør Peter Hess-Nielsen sine erfaringer op i Ballerup-lærernes blad, 'Kredsblad 21'.

Om Folkeskolensreferater skriver han: 'Jeg synes, at Folkeskolens behandling er ret mangelfuld og overfladisk, og ofte kommer de politiske modsætninger ikke ordentligt til udtryk i omtalen'.

Artiklen fortsætter under banneret

Peter Hess mener ikke, at han selv har haft mange sejre, men han fremhæver dog, at han var 'en 'ledende kraft' i det flertal, som besluttede, at foreningen skulle fremstille T-shirts til broindvielsen. Det var en stor dag'.

'Kredsblad 21' udkom i september, så Peter Hess har ikke kunnet få med, at han også var en ledende kraft bag kongresresolutionen om, at det maksimale elevtal i klasserne fremover kun må være 22.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen