0   124

Folkeskolen er overfladisk

Efter ni måneder i DLF's hovedstyrelse gør Peter Hess-Nielsen sine erfaringer op i Ballerup-lærernes blad, 'Kredsblad 21'.

Om Folkeskolensreferater skriver han: 'Jeg synes, at Folkeskolens behandling er ret mangelfuld og overfladisk, og ofte kommer de politiske modsætninger ikke ordentligt til udtryk i omtalen'.

Artiklen fortsætter under banneret

Peter Hess mener ikke, at han selv har haft mange sejre, men han fremhæver dog, at han var 'en 'ledende kraft' i det flertal, som besluttede, at foreningen skulle fremstille T-shirts til broindvielsen. Det var en stor dag'.

'Kredsblad 21' udkom i september, så Peter Hess har ikke kunnet få med, at han også var en ledende kraft bag kongresresolutionen om, at det maksimale elevtal i klasserne fremover kun må være 22.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt