Súsanna Lester

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Alle på Lindegårdsskolen blev dybt berørt, da vi onsdag den 12. april 2000 fik at vide, at Súsanna efter længere tids sygdom ikke er her mere.

Hun begyndte på skolen i 1969 og havde sit virke her, indtil hun blev syg. Hun var yderst afholdt og respekteret af både elever og kolleger. De børn og forældre, der gennem årene nød godt af hendes undervisning, erfarede hurtigt, at Súsanna var en meget samvittighedsfuld og fagligt dygtig lærer.

I de seneste år var det især de svageste læsere og tosprogede elever, der havde gavn af hendes store omsorg og tålmodighed. Hun satte sig med flid, indsigt og interesse grundigt ind i alt nyt inden for pædagogik, psykologi og undervisningsmetoder. Hun gik aldrig på kompromis, når hun havde påtaget sig en opgave.

Súsanna bidrog med sine synspunkter i mange faglige debatter omkring skolens dagligliv og udvikling. Ingen var i tvivl om Súsannas varme og oprigtige følelser, og hun var i alle henseender elevernes advokat.

Vi på Lindegårdsskolen vil mindes Súsanna med taknemmelighed, og vi føler alle et stort savn.

Kolleger på Lindegårdsskolen