0   147

Høvdingebold

Dansk Skoleidræt afholder i samarbejde med Danmarks Radio og Nordea-fonden igen i år en landsdækkende skoleturneringi høvdingebold for 4. og 5. klassetrin.

Inden selve stævnet kan eleverne arbejde med et særligt undervisningsmateriale, der forsøger at give alle i klassen en aktiv rolle ved turneringen, så det ikke kun er de spillende elever, der er en del af holdet. Hver klasse kan blandt andet lave deres eget våbenskjold, kampråb og teamplayerkort for at skabe identitet og sammenhold. Læs mere om turneringen på skolehøvdingebold.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen