Anmeldelse Engelsk
0   270

Happy No. 3

Fakta


Titel
Happy No. 3

Forfatter
Anne Bjørn Larsen, Anne Louise Lindgreen, Lennart Peterson, Kjell Johansson, Kristina Bergman


Textbook: 148 sider, 181,25 kroner. Workbook: 144 sider, 156,25 kroner. Cd-sæt: 812,50 kroner. Handy helper: 176 sider, 840,00 kroner

Type
Diverse

Forlag
Alinea

"Happy" er sidste del af et grundbogssystem for 7.-9. klasse. Systemet består af tekstbog, arbejdsbog, lærervejledning og et cd-sæt og lægger vægt på skriftlighed, tekstforståelse og ordforrådstilegnelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Textbook samler et bredt udvalg af gode og spændende tekster, og temaerne popmusik, kærlighed, Canada, opfindelser og amerikansk historie rammer aldersgruppen godt. Der er britiske og nordamerikanske tekster, og her er det et stort plus, at cd'en er indspillet med tilhørende autentiske accenter. "Happy" er tydeligt differentieret, sådan at tekster og opgaver i begge elevbøger er inddelt i sværhedsgraderne A, B og C. Det er godt tænkt.

Med henblik på den kommende 9.-klasse-eksamen er der rigtig god hjælp at hente i lærervejledningen, her er en guide til læreren om den mundtlige eksamen og elevens selvvalgte emne. Alle bogens tekster er omregnet til normalsider, så det er meget let at lave opgivelser. Blandt andet er der fire siders uddrag fra "Across the Nightingale Floor" og "The Subtle Knife" og to gode noveller af passende længde. Lærervejledningen er grundig og informativ, og den har mange gode kopisider med opgaver af høj kvalitet.

Jeg kan godt lide workbook, den er grundig og lægger op til mange arbejdsformer, her er flere gode multiple-choice-opgaver, lytteøvelser og fokus på ordforråd. Bagerst i workbook finder man et stort selvstændigt kapitel om grammatik, det dækker bredt og kan også bruges som opslagsværk.  

Layoutet i begge elevbøger er stilrent, pænt og tidløst, så mon ikke materialet også vil føles indbydende, selv når det har stået flere år på boghylden. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.793 andre er allerede tilmeldt