Tag med til The Big Apple – byen, der aldrig sover. Se det udførlige program på folkeskolen.dk

New York – New York

Eventyrlig rejse med Albatros Travel til en af verdens mest fascinerende og pulserende storbyer. Otte dage med dansk rejseleder. 21. februar 2010.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

New York er byen, der aldrig sover, og som byder på alt, hvad den rejsende kan begære. Ud over at besøge mange farverige kvarterer skal vi også opleve byen som en af verdens helt store kunst-metropoler, vi skal fordybe os i byens unikke og intense stemning, og vi skal udnytte muligheden for at shoppe mærkevarer til priser, vi aldrig ser i Danmark.

Turen er nøje tilrettelagt med henblik på at give den rejsende et udpluk af New Yorks bedste seværdigheder. Hver dag sætter vi fokus på forskellige bydele med en kombination af kulturelle udbud, guidede ture, sanseindtryk fra gadeplan og tid på egen hånd.

Dagsprogram

Dag 1: København-New York

Dag 2: Brooklyn Heights, Wall Street, Ground Zero og Brooklyn Bridge

Dag 3: Uptown med Upper West Side, Museum of Natural History, Central Park og Guggenheim Museum

Dag 4: Downtown med Flatiron Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy og Chinatown

Dag 5: Midtown med Empire State Building, Rockefeller Center, Fifth Avenue og havnerundfart

Dag 6: New York på egen hånd

Dag 7: New York på egen hånd og hjemrejse

Dag 8: Hjemkomst.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 10.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 3.990 kroner.

Med i prisen:

Fly København-New York tur/retur med SAS. Alle danske flyskatter og afgifter. Dansk rejseleder. Programmets udflugter og entréer. Undergrunds- og buskort til New York under hele opholdet. Indkvartering på godt turistklassehotel. Frokost dag 4.

Bestil rejserne hos Albatros Travel på telefon 36 98 98 98 eller e-mail booking@albatros-travel.dk. Opgiv bestillingskoden: LR-FOL.