Carsten Jessen-Hansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sommerferien var knap begyndt, da vi modtog besked om, at vores kollega på Mariagerfjord 10.-klassecenter, Carsten Jessen-Hansen, pludselig var død i hjemmet. Det var med stor sorg, at vi gik på ferie. Carsten var meget afholdt blandt personale, elever og forældre for sin meget engagerede indsats både fagligt, pædagogisk og som menneske. Carsten var omsorgsfuld over for eleverne på en meget rolig og ligevægtig facon. Han kunne både lave gæk med dem og være en autoritet for dem, og aldrig var de i tvivl om, at han holdt af dem. Kollegaerne oplevede Carsten som en god faglig samarbejdspartner, men også som en god ven, der interesserede sig for alle andre på skolen.

Carsten var på sin rolige facon en lærer fuld af begejstring for sine fag, og han var altid klar til at afprøve noget nyt. Såvel folkeskolereformen som nye emner og nye måder at undervise på kastede han sig ud i uden tøven, og han fik altid det bedste ud af det.

På samme måde, da han fik muligheden for at tage naturfagsvejlederuddannelsen, gik han i gang med uddannelsen fuld af interesse og engagement. Straks han var vendt tilbage til skolen efter at have afsluttet uddannelsen, opbyggede han science som et af vores store valgfag, hvor det blev et tilbud, der skærpede elevernes interesse for naturfagene.

Carsten vil blive meget savnet blandt personalet både som kollega og som den fantastiske person, han var.

Vores tanker går til de efterladte.