0   106

Bestil en koncert på Musikkens Dag

På Musikkens Dag den 23. april giver flere hundrede af landets konservatoriestuderende koncerter i hele Danmark. Der vil være innovative koncerter på blandt andet institutioner, banegårde og i busser.

Artiklen fortsætter under banneret

De penge, de studerende indsamler, går ubeskåret til Røde Kors-projekter, der giver musik og livsglæde til børn og unge i tredjeverdenslande. Musikken bruges i arbejdet med at hjælpe børn efter forfølgelse, katastrofer, sygdom og hungersnød.

Du kan bestille en koncert på din skole, og prisen for koncerten går også til Røde Kors. Der er mulighed for at ønske særlige genrer og orkestersammensætninger.

Se mere information på www.musikkensdag.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks