Ann Ovens

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har mistet en tillidsrepræsentant. Ann Ovens døde den 22. april 1999. Lige fra Ann i 1990 blev valgt som tillidsrepræsentant og kort efter som kommunerepræsentant i Ørbæk, har vi kun mødt konstruktiv og positiv samarbejdsvilje fra Anns side.

Hun har loyalt arbejdet med de opgaver, som fulgte med jobbet som tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem.

Da Ann i 1998 valgte at stoppe som kongresdelegeret og kredsstyrelsesmedlem, frygtede vi, at det var, fordi hendes kræfter var ved at slippe op, selvom hun aldrig gav udtryk for det.

Lige til det sidste brændte Ann for lærerforeningsarbejdet. På trods af svigtende kræfter mødte Ann op til vores generalforsamling i marts - Ann nåede også at stemme til urafstemningen. Selvom hun dårligt kunne holde sig oppe, havde hun overskud til at ringe og sige, at hun nok skulle stemme, som kredsstyrelsen anbefalede. Det var en stor gestus.

Det er ofte for sent, man kommer i tanke om at sige tak, og Ann kan ikke gøre brug af den taknemmelighed, vi gerne her vil give udtryk for - taknemmelighed over, at vi i Østfyns Lærerkreds har fået lov at nyde godt af Anns arbejdsindsats og venskab. Forhåbentlig vidste hun det godt.

På kredsstyrelsens vegne

Irma Trebbien