Læserrejser
0   2489

Under verdens tag: 
Vandre- og kulturrejse i Nepal, påsken 2015

Denne eventyrlige rejse byder på skønne vandreture i nogle af verdens smukkeste landskaber og et unikt indblik i nepalesisk kultur og hverdagsliv.

Tag med fagfæller til Nepal og få en oplevelse for livet på denne kombinerede vandre- og kulturrejse. Rejsen henvender sig til dig, der er eventyrlysten, men samtidig ønsker at rejse under komfortable og trygge forhold. Vandreturene foregår i kuperet terræn i let til moderat tempo, og alle i almindelig fysisk form kan være med. Vi skal ikke bære på bagage, og undervejs overnatter vi på hyggelige hoteller. Vi har desuden tilrettelagt rejsen, så vi slipper for lange køreture.

Som noget ganske særligt oplever vi Nepal uden for de almindelige turistruter og besøger blandt andet en selvhjælpsgruppe for kvinder, en landsbyskole og et økologisk landbrugsprojekt.

Artiklen fortsætter under banneret

Rejsen starter og slutter i sagnomspundne Kathmandu med blandt andet markedsbesøg og slentretur på Freak Street, hvor 60'ernes og 70'ernes hippier holdt til.

• 26. marts - 5. april 2015

- 11 dage.

• Lille gruppe:

10-16 deltagere. Med rejseleder og antropolog Lise Kloch.

• Pris:

17.800 kroner (enkeltværelsestillæg 1.650 kroner).

• Med i prisen:

Fly København-Kathmandu tur/retur, helpension, indkvartering på gode hoteller, alle udflugter og entreer ifølge program, bidrag til Rejsegarantifonden.

• Info og bestilling:

Karavane Rejser, 
www.karavanerejser.dk, info@karavanerejser, telefon 40 62 83 47.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt