Debat
5   198

Svar til Kamilla Holse Palbjørn-Pedersen

 

Artiklen fortsætter under banneret

Kære Kamilla Holse Palbjørn-Pedersen

Tak for dine relevante overvejelser. For et optimistisk gemyt som undertegnede er det også deprimerende. Du gør os dog en lille smule uret, for vi har faktisk haft flere positivt vinklede historier, og det vil vi også have fremover. Men da vi så resultatet af en repræsentativ undersøgelse, vi gennemførte lige før efterårsferien, måtte vi erkende, at på det tidspunkt kunne otte ud af ti lærere ikke nå deres opgaver i arbejdstiden. Der var 58 siders kommentarer, som stort set alle var triste, opgivende og på ingen måde opmuntrende.

Det er den p.t. mørke virkelighed, vi viser. Men vi leder bestemt efter de gode eksempler. Dem skriver vi gerne.

I øvrigt er det 36 procent og ikke 44 procent, som synes, at de godt kan finde ud af understøttende undervisning. Der er en ved ikke-gruppe på otte procent.

Men kontakt os gerne og fortæl, hvad du gør. Det kan være, at det kan inspirere andre.

Hanne Birgitte Jørgensen, chefredaktør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks