Læserrejser
0   1965

Incredible India

Rejs i vinterferien til Raja­sthan, blændende Taj Mahal og spirituelle Varanasi. Inklusive besøg på to skoler – med dansk rejseleder, ni dage.

I Rajasthans lyserøde hovedstad, Jaipur, venter maharajaernes overdådige paladser og ikke mindre farverige basarer og gadeliv. I Agra ser vi Taj Mahal, der hæver sig som et kuplet, hvidt fatamorgana i det flade landskab, såvel som det imponerende Agra Fort. Herfra stiger vi på nattoget til Varanasi, den hellige by ved Ganges, hvor religionen praktiseres med ekstra tryk på - med badende i floden, hellige mænd, begravelsesprocessioner og ligbål.

På denne rejse skal vi som noget særligt stifte bekendtskab med det indiske undervisningssystem, når vi besøger en landsbyskole i Jaipur og en moderne skole i en forstad til Agra. Rejsen inkluderer også en dags sightseeing i Delhi og et besøg i fuglereservatet Keoladeo Nationalpark, der er på Unescos liste over verdens naturarv.

Artiklen fortsætter under banneret

• Afrejse:

6. februar 2015 - vinterferie.

• Pris:

9.998 kroner. Tillæg for enkeltværelse 1.998 kroner.

• Forlæng din rejse med:


Fem dage i Kathmandu, Nepal, 5.498 kroner. Fem dages strandferie på Indiens Malabarkyst 3.998 kroner. Prisen inkluderer dansk rejseleder, fly, øvrig transport og udflugter jævnfør program, indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse, helpension.

• Information og bestilling:

Telefon 36 98 98 98, info@albatros-travel.dk, www.albatros-travel.dk/fol


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ