Anmeldelse Børnehaveklasse
0   322

Dans alfabetet ind

Farvestrålende og musikalsk materiale til eleverne i 0. klasse.

Fakta


Titel
ABZe-ze

Forfatter
Janne Aagaard

ISBN
9788723500403

Pris
163

Forlag
Alinea


Titel
ABZe-ze

Forfatter
Janne Aagaard

ISBN
9788723500410

Pris
175

Forlag
Alinea


Titel
ABZe-ze

Forfatter
Janne Aagaard

ISBN
9788723047588

Pris
250

Sider
47

Forlag
Alinea

Materialet "ABZe-ze" henvender sig til børnehaven og børnehaveklassen og består af bog, cd og dvd.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen er en farvestrålende og fantasifuld billedsangbog med masser af zebraer, der laver alle mulige skøre og sjove ting, som kan relateres til materialets ærinde: bogstavindlæring. Der er i alt ni illustrerede sange, hvortil noder med becifring findes bagerst i bogen. Sangene handler fortrinsvis om bogstaverne, for eksempel om bogstavernes lyde, men der er også en iørefaldende zebrasamba, som inviterer til dans og bevægelse. Illustrationerne er sjove, humoristiske og fængslende - en oplevelse i sig selv.

På den tilhørende cd er alle sange indspillet både med og uden sang. Det er en god indspilning med veludført og velklingende og swingende musik.

På dvd'en kan man se, hvordan en gruppe børn leger og danser sangene. Forfatteren kalder det legeforslag, og det læser jeg som et oplæg til selv at finde på andet og andre måder at lege på. Legene egner sig godt til performance, for eksempel til forældremøder eller morgensamlinger, hvor børnehaveklassen skal optræde.

Hele stemningen på dvd'en er sød og kær, og den store zebra med mandestemmen udgør en herlig kontrast til det lidt "østrogene univers".

Det er bestemt et brugbart og dejligt musisk materiale.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
607 andre er allerede tilmeldt