0   102

Golfbane i idrætssalen

Måtter, bænke, kegler og mål kan sagtens gøre det ud for en golfbane, fortæller undervisningsmaterialet »Golf i Skolen«. Dansk Golf Union har udgivet bogen for at hjælpe idrætslærere i gang med golf i folkeskolen. Der er blandt andet introduktion til spillet, forslag til undervisningsforløb og didaktik. »Golf kan give børn, der måske ikke har så stor succes med almindelig boldspil, succes«, fortæller Jonas Meyer, chefkonsulent i Dansk Golf Union. Foreningen holder gratis kurser for idrætslærere, og man kan låne golfudstyr på dens depoter. Se mere på www.dgu.org, klik først på »Juniorer« og derefter »Golf i Skolen«. Man kan også kontakte konsulent i Dansk Golf Union, Kim Uldahl, på kue@dgu.org eller telefon 4326 2698.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen