Anmeldelse Fysik/kemi
0   254

Webprøver til fysik/kemi

Fakta


Titel
Webprøver til fysik/kemi

ISBN
978-87-625-0478-3


149 kroner per år per klasse på 7.-9. klassetrin

Type
Internet

Forlag
Gyldendal

"Webprøver til fysik/kemi" er en samling på 21 webbaserede prøver, der hver indeholder omkring 15 spørgsmål. Ud over de mange emner inden for de gængse fysiske og kemiske fagområder trænes eleven i brugen af de nationale test og elektroniske afgangsprøver, da de er bygget op som disse. Herudover ligner prøvernes opbygning, hvorpå prøverne bookes, monitoreres og afvikles, også de elektroniske prøver. Eleverne får grundig respons på deres svar, og både elev og lærer har efterfølgende adgang til resultaterne.  

Prøverne evaluerer mange faglige emner og kan i høj grad anvendes i den forberedende fase op mod den mundtlige afgangsprøve, da de bevæger sig bredt under Fælles Mål. Prøverne kan med fordel afholdes før og efter et afsluttet forløb eller blot som repetition og opsummering.

Artiklen fortsætter under banneret

Webprøverne fungerer godt. Spørgsmålene er godt formulerede og afpasset folkeskolens niveau. Illustrationer og billeder er meget forklarende, og man vildledes ikke.

Enhver standardiseret prøve har sine begrænsninger i form af konforme og til tider firkantede spørgsmål. Dette gør sig ikke i samme grad gældende her. Ligeledes har den sine fordele i form af tidsbesparelse og for webprøvernes vedkommende et overskueligt, ensartet og let tilgængeligt resultatmateriale. Benytter læreren sig af disse prøver ledsaget af egne prøver og tilpassede aktiviteter for klassen, ja, så bliver "Webprøver til fysik/kemi" et stærkt værktøj. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.593 andre er allerede tilmeldt