0   110

Find de bedste børnebøger

Nu skal børnebogsprisen Orla 2008 snart uddeles. Den flabede Orla Frøsnapper har lagt navn til prisen, hvor børn læser og kårer de bedste børnebøger. Den 16. januar bliver de nominerede bøger offentliggjort på www.dr.dk/orla

Her kan man læse uddrag af bøgerne og stemme. Der er også idéer blandt andet til læsekonkurrencer, man kan gennemføre i klassen eller udfordre parallelklassen med. Man kan også filme oplæsningen på video og sende indslaget ind til en konkurrence på Danmarks Radio.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen