Anmeldelse

Grizzly Attack

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jess på 16 år får et sommerjob som ranger i en nationalpark i Alaska. Jess er begejstret ved tanken om dette eventyr, men erfarer dog hurtigt, at livet som ranger kan være både hårdt og farligt. Old Joe er gruppens mest erfarne medlem og kan nogle uhyggelige bjørnehistorier, som han gerne underholder med. Inden sommeren er forbi, må Jess dog sande, at han selv er en af hovedpersonerne i en af Old Joes mest blodige bjørnehistorier .

Fakta:

Titel: Grizzly Attack

Forfatter: Chris Carter

Pris: 73,75 kroner

Sider: 112 sider

Serie: Teen Readers 3

Type: Bog

Forlag: Alinea

Denne bog i serien "Teen Readers" er et rigtigt spændende bud på en god og underholdende frilæsningsbog beregnet til 8.-9. klasse. Forfatteren har selv været ranger, og det fornemmer man klart i hans beskrivelser af rangermiljøet. Det er en bog, der vil appellere til både drenge og piger, da den har et godt miks af drama, kærlighed og humor.