Solskinsstaten Florida

Florida er den perfekte feriedestination, ikke mindst når børnene skal med. Oplev Florida på en kør selv-tur med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og MyPlanet i påsken fra 15.-24. marts 2008

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Florida skinner solen stort set året rundt, men der er meget mere at opleve ud over sol og dejlige strande. Orlando-området er spækket med temaparker, hvoraf flere hører til blandt de ti mest populære i USA. Key West er et tropisk paradis med en caribisk atmosfære, og turen dertil ud over de mange små øer er ikke mindre fascinerende. Sumpområdet The Everglades har et fantastisk dyreliv og er en stor naturoplevelse. Miami byder på helt andre oplevelser - art déco-distriktet og den mondæne Ocean Drive i South Beach og bydelen Little Havanna, hvor du vil føle dig hensat til Cuba. Oplev det hele på en kør selv-tur, der begynder og slutter i Miami. Bilen står klar, og hotellerne er bestilt.

Fakta om rejsen:

Rejseperioden er 15.-24. marts (påskeferien).

Prisen per person er 10.750 kroner, prisen for børn under 12 år er 6.200 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-Miami tur/retur med Delta Airlines inklusive alle skatter og afgifter.

Billeje gruppe E inklusive forsikringer, fri kilometer, en ekstra fører og første tank benzin per bil.

Otte overnatninger på trestjernede hoteller i standardværelse.

Parkeringsafgifter på hoteller. Road Atlas.

Tilmelding:

MyPlanet, Gruppe Afdelingen, telefon 7012 5011.

E-mail: Gruppe@myplanet.com