Tove Grome

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 23. december 2006 sov vores afholdte kollega Tove Grome på Kollund Skole ind efter lang tids sygdom. Tove har igennem 25 år sat sit tydelige aftryk på vores skole - et aftryk, vi vil værne om. Hun var en ildsjæl og brændte især for læseindlæringen, hvilket førte til flotte resultater. Hun evnede at kigge på det enkelte barn og finde dets stærke sider. I kraft af Toves store erfaring med og viden om læseindlæring holdt hun en del kurser for kommende 1.-klasse-dansklærere. Mange af hendes ideer er på denne måde blevet delt ud med rund hånd og taget imod med tak.

Tove stod netop for at skulle starte et samarbejde op med et lærebogsforlag, da hun blev ramt af sygdom. Det skulle have været et spændende samarbejde, som begge parter med glæde så frem til.

Igennem hele sygdomsforløbet bevarede Tove sin optimisme og sin fighterånd, derfor havde hun også i sommerferien med vanlig omhu forberedt sin opstart af 1. klasse og så frem til at tage fat igen. Alt var klar, men desværre tog sygdommen over, og vi har nu mistet Tove.

Æret være Toves minde.

Kollegerne på Kollund Skole