Eventyrlig safari i Kenya i vinterferien

To identiske safarirejser til Masai Mara med Folkeskolen 9.-17. februar og 16.-24. februar 2007

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Februar måned tilhører den absolutte højsæson for store safari oplevelser i Kenyas verdensberømte naturreservat Masai Mara. Her er endeløse sletter, spredte højdedrag, spredte paraplyakacier og selvfølgelig Afrikas vilde dyr. Ikke noget andet sted i Afrika er dyretætheden så høj. Her har vi stor chance for at se det klassiske savannevildt som elefant, giraf, bøffel, løve og gepard - og med lidt held leopard og det hvide næsehorn. Derudover ser vi flokke af gnuer, zebraer og gazeller foruden et meget rigt fugleliv. Tilbage i Nairobi besøger vi Karen Blixens farm og museum.

I Nairobi bor vi på Hotel Mayfair, og i Masai Mara bor vi - som man helst skal - på en lodge/camp med bad og toilet ved hvert enkelt værelse.

Fakta om safarirejserne

Afrejse fra Kastrup fredagene den 9. og 16. februar. Hjemkomst lørdagene den 17. og 24. februar

Prisen per person i dobbeltværelse er 18.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 4.250 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS1. Rejsernes dag til dag-program findes på www.folkeskolen.dk

Prisen inkluderer

Flyrejse København-Nairobi tur/retur med Brussel Airlines, måltider på flyet, alle lufthavnsskatter og -afgifter, dansk rejseleder, en nat på godt hotel i Nairobi samt seks nætter på lodge/camp i Masai Mara med helpension, al transport i forbindelse med programmet, besøg på Karen Blixens farm, frokost på Karen Blixens Coffee Garden, kenyanske chauffører/guider, alle nationalparkafgifter under safarien og bagagehåndtering.