Anmeldelse Seksualundervisning
0   158

Sundhed, udvikling og læring

Fakta<p>ISBN: 87-7842-177-2</p><br /><p>298 kroner, 320 sider</p><br /><p>Forlag: Billesø og Baltzer</p>

Bogen er en antologi med forskellige professionelle perspektiver på børn og unges sundhed. De forskellige faglige forståelser udvider vores traditionelle opfattelse af sundhed som fravær af sygdom til et meget mere omfattende sundhedsbegreb, som også i de seneste læseplaner har været overskriften for sundhedsundervisningen i skolen. Adfærdsregulering gennem moralisering er yt, vi skal undervise på en helt anden måde, hvis eleverne skal opnå handlekompetence. Derfor er især de artikler, der refererer direkte til skoleundervisningen, interessante og lærerige. De er skrevet af Bjarne Bruun Jensen, Anders Szczepanski, Karsten Sørensen, Jørgen Balslev Hansen og Tine Kolding.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen