Det gale nummer

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Du har fået forkert nummer«, må indretningsarkitekt Bjarne Erbs og hans medarbejdere svare flere gange om dagen, når de tager telefonen. Kun et enkelt ciffer adskiller hans firmas telefonnummer fra DLF's, som er 3369 6300. Kig ordentligt efter, når I slår telefonnummeret op, opfordrer Bjarne Erbs.

Hvor ofte bliver I ringet op af nogen, der skal snakke med Danmarks Lærerforening?

»Når I har aktiviteter derinde, og specielt når I har lidt ballade på markedet, så kan det godt være dagligt fire til fem gange - og måske flere«.

Er der tidspunkter, hvor du får flere opkald end normalt?

»Ja, så snart der er konflikter, eller der er noget nyt. På et tidspunkt har I selv været så uheldige at trykke vores nummer på en pjece om lån, som folk stadigvæk finder frem«.

Hvad siger de, der ringer?

»Alt efter mit humør takler jeg det på forskellig vis. En gang imellem spørger jeg, om de ikke er gode til at lære børnene tabellerne. 'Jo', det mener de. 'Hvorfor kan I så ikke finde ud af at slå et telefonnummer op'. Det er, når det er nummer fem eller seks på en dag. Så bliver jeg sur, fordi det er træls. Men de fleste er høflige og siger undskyld«.

Du har selv været ret svær at få fat i på det her nummer, hvor meget kan det så irritere dig, at folk ringer?

»Firmaet har jo ikke været svært at få fat i. Men sidder jeg herhjemme og tegner, så er det en kæmpe utilfredshed, at folk er så klumrede, som de er. Så det generer mig meget«.

Hvad er Danmarks Lærerforenings telefonnummer?

»Det er 33 foran mit nummer«.

lkp@dlf.org