Anmeldelse Engelsk
0   166

The School Times

Fakta<p>Redigeret af: -</p><br /><p>Forlag: The School Times International</p>

For elleve år siden skrev Poul Otto Mortensen en anmeldelse af "The School Times" i anledning af, at tidsskriftet var nystartet. Heri udtrykte han et ønske om, at bladet måtte få succes, da det blandt andet inddrog den aktuelle dimension i fremmedsprogsundervisningen.

Artiklen fortsætter under banneret

Tidsskriftet, der stadigvæk udkommer tolv gange om året, har bevist sin levedygtighed. I 2004 havde det tiårsjubilæum. I den anledning kan man få alle numrene fra 2004 i et ringbind. Der hører også to cder med, hvorpå alle de indspillede tekster fra 2004 kan findes.

Mange skoler over hele landet og i udlandet abonnerer med stor fornøjelse på bladet, der giver en saltvandsindsprøjtning til den daglige undervisning i engelsk i overbygningen. Mange af artiklerne kan også anvendes tværfagligt, da der for eksempel er emner, som man kan bruge i historie, biologi, geografi og fysik.

Siden tidsskriftet blev startet i 1994, er der dukket nye tiltag op. Man kan nu vælge at modtage bladet online eller på tryk som sædvanligt. Det er også muligt at få adgang til nyheder, link og information på www.schooltimes.com. Inde på hjemmesiden kan man downloade et prøvenummer af bladet, der kan ligeledes høres eksempler på indspillede artikler.

Hvis man er nystartet engelsklærer, bør man have kendskab til dette udmærkede materiale, da det giver mulighed for at øge brugen af aktuelt og autentisk materiale, som det blandt andet anbefales i Danmarks Evalueringsinstituts rapport om engelsk i grundskolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.598 andre er allerede tilmeldt