Anmeldelse Indskoling
0   161

Slangeløb

og andre bevægelses- og sproglege

Fakta<p>Forfatter: Mette Jørgensen</p><br /><p>ISBN: 87-7905-953-8</p><br /><p>Illustrator: Charlotte Pardi</p><br /><p>248 kroner, 36 sider</p><br /><p>Forlag: Forlaget Klematis</p>

Regnormen, kiggeleg, mus og trillebør er blot nogle få af de femogtyve nye og gamle lege, bogen omhandler. De fleste af legene er gamle kendinge, men nogle nye, og for mig ukendte, er kommet med i samlingen. Nogle af legene legede vi også, da mormor var barn, og det er vel en kvalitet for legen, at den lever endnu. Andre af legene er næsten gået i glemmebogen, så det er en god ide at få dem genopfrisket.

Artiklen fortsætter under banneret

De udvalgte sproglege er alle lege, der skærper den sproglige opmærksomhed, og bevægelseslegene har fokus på det sociale. Legene behøver ikke megen plads eller mange rekvisitter og er derfor meget velegnede til at lege i samlingsstunder, og når der er brug for en pause i indskolingen.

Alle legene er illustreret, så indskolingsbørn, der allerede kender legene, selv kan bruge bogen som inspiration til leg i frikvartererne.

Legene er velbeskrevne og så pragtfuldt illustrerede, at man får lyst til straks at gå i gang med at lege.

Bogen giver gode ideer og inspiration, både til en børnefødselsdag, i børnehaven og i børnehaveklassen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ