Anmeldelse Engelsk
0   115

Easy Street- Here and Otherwhere

Fakta<p>Forfatter: Carol Livingstone og Paulette Møller</p><br /><p>Textbook: 118 kroner</p><br /><p>Forlag: Alinea</p><br /><p>Lydbånd: 450 kroner</p><br /><p>Teacher's Guide: 350 kroner</p><br /><p>Activity Book: 38 kroner</p>

Materialet for 5. klasse har samme opdeling og tilsnit som Wanda's World.

Artiklen fortsætter under banneret

Det fantastiske er der også stadig, ligesom humoren og den dejlige britiske legen med ord og udtryk. Materialet har nu fået et internationalt indhold, og ved hjælp af litteraturen, blandt andet Robert Louis Stevenson og H.G. Wells, bliver eleverne inviteret på rejse i både tid og sted. Det giver et godt udgangspunkt for spændende oplevelser i forskellige kulturer, og tværfaglige aktiviteter kan man ikke komme uden om.

Textbook: Har en bred vifte af oplæg, som inddrager eleverne aktivt og gør indlæringen morsom - også for læreren. Det kræver forberedelse for læreren, men det vil komme tifold igen i form af gode undervisningssituationer. Bagest i bogen er der en alfabetisk ordliste.

Activity Book: Bogen er igen opdelt i A-, B- og C-afsnit. De fleste øvelser og opgaver er set før, men måden at udføre dem på og den store variation gør bogen morsom at gå til.

A-delens aktiviteter er inspirerende og med ret forskellig sværhedsgrad. Blandt andet er der eksempler på American English og British English med markerede forskelle.

B-delen har Word Class Collection, hvor eleven skal skrive sine ord i ordklasser, og til hjælp får eleven ord-eksempler i digtform og i tegninger. Fin idé. Eleverne bliver opfordret til at hjælpe hinanden og samarbejde med og om ord/udtryk.

C-delen hedder My English Year og indeholder en blanding af ret bundne, og til dels svære, opgaver og månedsbogens klippe-klistre - tegne - skrive frit-opgaver.

Tapes: Båndene er igen indspillet i England med 'native speakers', og båndene indeholder også denne gang ukendte tekster, der kan fremme lytte-forståelsen, hvis man passer på at differentiere.

Teacher's Guide: Gør rede for idégrundlaget og beskriver, hvordan man bedst benytter Textbook og Activity Book, koordinerer og kombinerer, så man får det største udbytte. Bogen indeholder desuden et 'Games'-afsnit og fem 'Copysheets' til evaluering. Meget relevant og til stor hjælp for læreren.

Alt i alt et flot og gedigent materiale. Eleverne vil komme til at lære meget engelsk på mange forskellige måder og med meget forskellige oplæg og mange forskellige aktiviteter.

Og det vigtigste af det hele: Det bliver et glad og positivt engelsk. Jeg glæder mig til fortsættelsen af systemet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.761 andre er allerede tilmeldt