Anmeldelse Matematik
0   45

Undersøg - oplev - tænk med matema

Fakta<p>Forfatter: Peter Bollerslev med flere</p><br /><p>112,50 kroner, 46 sider</p><br /><p>Forlag: Gyldendal Undervisning</p>

Artiklen fortsætter under banneret

Dette hæfte, en del af matema systemet, sigter mod at vise eksempler på elevsider, der giver oplæg til arbejde med problemløsning og arbejdsmetoder. Det skal opfattes som eksempler på, hvordan man over en årrække kan forberede eleverne til den mundtlige prøve.

Materialet består af kopi af sider fra matema systemet både fra basisbøger, arbejdsblokke og arbejdskort fra 5. klassetrin og opefter. Til hver kopiside er der kommentarer og ideer til andre undersøgelser og opgaver, der kan arbejdes med i forbindelse med kopisiden.

Elevopgaverne er med fri kopieringsret, og som sådan får man en del udmærkede eksempler på opgaver, der vil kunne bruges til at arbejde mere med det mundtlige aspekt i undervisningen. For brugere af andre systemer end matema er der ideer at hente, og selv om man har matema, kan man på kommentarsiderne få ideer og forslag til arbejdet med de udvalgte eksempler.

Dette hæfte er et udmærket supplement til de hæfter med forslag til mundtlige prøveopgaver, der allerede er udkommet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.526 andre er allerede tilmeldt