Vi måtte handle hurtigt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Hellerup Skole, der havde været i drift i seks måneder, var ikke i en situation, hvor man kunne tåle, at der var usikkerhed om ledelsen. Derfor måtte vi handle hurtigt«, siger skoledirektør i Gentofte Kommune, Jørgen Bøllingtoft, til Folkeskolen om grunden til, at skoleleder Anker Mikkelsen pludselig blev sat fra bestillingen.

Rumdelere og stillerum blev ikke sparet væk på Hellerup Skole, siger skoledirektør i Gentofte Kommune, Jørgen Bøllingtoft. »Man ønskede i stedet at anvende de såkaldte kuber«.

Jørgen Bøllingtoft erkender, at der er problemer med lydreguleringen på skolen. »Vi leger lige nu med, hvordan vi kan styre lyden bedre. Vi prøver at bruge de inventar-elementer, der er der i forvejen, på en anden måde, og vi vil supplere med yderligere rumdelere, hvis det bliver nødvendigt«.