0   139

Dominerende hovedbeklædning

Enhver form for hovedbeklædning skal være forbudt i de danske folkeskoler, mener Dansk Folkeparti med uddannelsesordfører Louise Frevert i spidsen. Hun har udtalt, at nu er hovedbeklædningerne blevet for dominerende, og at nogle grupper bruger hovedbeklædningen til at signalere et religiøst tilhørsforhold. På trods af at partiet vil forbyde enhver hovedbeklædning, var der endnu ikke taget stilling til, om forbuddet skal gælde jødiske kalotter. Om selvsamme Frevert signalerer et religiøst tilhørsforhold med denne elegante sommerhat, som hun bar i sommeren 97, melder historien ikke noget om.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen