0   147

Ny i hovedstyrelsen

Ole Hein Christensen intræder i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse som afløser for Michael Olsen, der er blevet udviklingschef i Københavns Kommunes Uddannelses- og Ungdomsforvaltning.

Artiklen fortsætter under banneret

Ole Hein Christensen blev første gang valgt til Københavns Lærerforenings bestyrelse i 2000 efter en årrække som tillidsrepræsentant på Engskolen, en specialskole for børn med generelle indlæ-ringsvanskeligheder.

For nylig blev han ved kampvalg valgt som næstformand for Københavns Lærerforening og får derved automatisk sæde i DLFs hovedstyrelse, hvor han indtræder i fagligt udvalg, ligesom han bliver suppleant i Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråds repræsentantskab.

tonny/folkeskolen@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks